ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην κάθε σας στιγμή.

ΠΙΣΙΝΑ


Απολαύστε το μπάνιο σας στην πισίνα μας, γευτείτε ένα μαγευτικό κοκτειλ, χαλαρώστε στα καναπεδάκια. Ξεκουράστε το σώμα σας με ένα υδρομασάζ εντός της πισίνας, δοκιμάστε ένα σνακ με τοπικές πινελιές και απολαύστε τη θέα της θάλασσας και τον ήλιο.

CAFE | ΜΠΑΡ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


Το εστιατόριο Avanti βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου σε έναν ευρύχωρο χώρο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Λειτουργεί από το πρωι και προσφέρεται για καφέ, κοκτέιλ, γλυκό, η ένα ευχάριστο γεύμα, μεσημεριανό ή βραδινό. Έμφαση δίδεται στην αγορά ποιοτικών, φρέσκων υλικών και σε τοπικές γεύσεις. Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των ντόπιων.

δειτε το μενου μας  

ΡΕΣΕΨΙΟΝ | Χώρος εργασίας


Ο χώρος υποδοχής είναι ανοιχτός 24 ώρες την ημέρα και είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Διατίθεται δίκτυο υψηλής ταχύτητας σε όλο το ξενοδοχείο χωρίς χρέωση. Διατίθεται επίσης "επαγγελματική γωνιά" στον κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου, με υπολογιστές, εκτυπωτές, σαρωτές.

ΠΡΩΙΝΟ

Στο πρωινό θα βρείτε μια εξαιρετική ποικιλία προϊόντων, με έμφαση σε τοπικά παραγόμενες γεύσεις και συνταγές. Το Τρίτων είναι από τα πρώτα ξενοδοχεία που σέρβιραν το «Ελληνικό πρωινό».